Plåtburk Hugo Müsli Grön

Handgjord Plåtburk för Müsli i Grön med Medföljande SkopaNjut av en organiserad och stilfull frukostupplevelse med vår rundade plåtburk för müsli. Den gröna fär


 


Handgjord Plåtburk för Müsli i Grön med Medföljande Skopa

Njut av en organiserad och stilfull frukostupplevelse med vår rundade plåtburk för müsli. Den gröna färgen och den handgjorda designen med texten "Müsli" gör den till en charmig och praktisk tillsats till ditt kök.

Egenskaper:

  1. Müsli-Organisering: Förvara din müsli på ett elegant sätt med vår rundade plåtburk. Den medföljande skopan gör portioneringen enkel och bekväm.

  2. Handgjord Unikhet: Varje plåtburk är handgjord och handmålad, vilket resulterar i små olikheter och ojämnheter som ger varje exemplar en personlig och autentisk karaktär.

  3. Texten "Müsli": Det dekorativa locket är märkt med texten "Müsli", vilket gör det enkelt att identifiera innehållet samtidigt som det ger burken en touch av traditionell charm.

  4. Medföljande Skopa: En praktisk skopa medföljer för enkel och exakt portionering. Förhindra spill och gör din frukostförberedelse smidigare.

  5. Robust Järnkonstruktion: Tillverkad av hållbart järnmaterial för att säkerställa långvarig användning. Burken och skopan är dock ej lämpliga för maskindisk.

  6. Storlek: Med dimensionerna Ø 14,5 x H 20 cm passar burken smidigt in i ditt kök och ger samtidigt tillräckligt med förvaringsutrymme.

OBS! Plåtburken och skopan tål ej maskindisk. Handdisk rekommenderas för att bevara deras kvalitet och färg.

För en organiserad och stilfull frukostrutin är vår handgjorda plåtburk för müsli i grön det perfekta valet. Lägg till en touch av unikhet till ditt kök och njut av en praktisk och vacker förvaringslösning.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik