Plåtburk Hugo Kakor Grön

Handgjord Plåtburk för Kakor – Charmigt förvaringsutrymmeGe dina kakor en stilig förvaringsplats med vår rundade plåtburk med lock och den förtrollande texten "


 


Handgjord Plåtburk för Kakor – Charmigt förvaringsutrymme

Ge dina kakor en stilig förvaringsplats med vår rundade plåtburk med lock och den förtrollande texten "Kakor". Varje burk är unik med sin handgjorda och handmålade design, vilket ger en genuin och charmig touch till ditt kök.

Egenskaper:

  1. Unik Handgjord Design: Varje plåtburk är kärleksfullt handgjord och handmålad, vilket resulterar i små olikheter och ojämnheter – en garanti för dess autenticitet och individuella karaktär.

  2. Kakotext på Lock: Det eleganta locket bär texten "Kakor", vilket inte bara gör det enkelt att identifiera innehållet utan även ger en touch av lekfullhet och tradition till ditt kök.

  3. Material och Färg: Tillverkad av robust järnmaterial och färgad i en förtjusande grön nyans, kombinerar vår plåtburk hållbarhet med en fräsch och livlig färgsättning.

  4. Mått: Med en diameter på Ø 14,5 cm och en höjd på 20 cm är vår plåtburk både kompakt och rymlig, vilket gör den idealisk för att förvara dina favoritkakor.

OBS! Plåtburken tål ej maskindisk. Handdisk rekommenderas för att bevara dess kvalitet och färg.

Förvara dina kakor med stil och personlighet i vår handgjorda plåtburk. Med dess unika design och praktiska storlek blir den inte bara ett förvaringsutrymme utan också en förtjusande dekoration i ditt kök.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik