Plåtburk Hugo Kaffe Beige

Handgjord Plåtburk för Kaffe i BeigeGe ditt kaffehörn en touch av elegans med vår rundade plåtburk för kaffe. Den beige färgen och den handgjorda designen med t


 


Handgjord Plåtburk för Kaffe i Beige

Ge ditt kaffehörn en touch av elegans med vår rundade plåtburk för kaffe. Den beige färgen och den handgjorda designen med texten "Kaffe" gör den inte bara till en praktisk förvaringslösning utan även till en dekorativ detalj för ditt kök.

Egenskaper:

  1. Kaffeorganisering: Förvara ditt kaffe på ett stilfullt sätt med vår rundade plåtburk. Den medföljande locket är märkt med texten "Kaffe", vilket gör det enkelt att identifiera innehållet.

  2. Handgjord Unikhet: Varje plåtburk är kärleksfullt handgjord och handmålad, vilket resulterar i små olikheter och ojämnheter som ger varje exemplar en personlig och autentisk karaktär.

  3. Robust Järnkonstruktion: Tillverkad av hållbart järnmaterial för att säkerställa långvarig användning. Den robusta konstruktionen skyddar ditt kaffe från ljus och luft för att bibehålla dess färska smak.

  4. Storlek: Med dimensionerna Ø 11 x H 25 cm passar burken smidigt in i ditt kök och ger samtidigt tillräckligt med förvaringsutrymme för att rymma dina favoritkaffebönor eller malda kaffesorter.

OBS! Plåtburken tål ej maskindisk. Handdisk rekommenderas för att bevara dess kvalitet och färg.

För en lyxig kaffeupplevelse är vår handgjorda plåtburk i beige det perfekta tillskottet till ditt kök. Organisera och förvara ditt kaffe på ett stilfullt sätt samtidigt som du lägger till en charmig dekoration till din kaffehörna.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik