Plåtburk Hugo Kompost Beige

Rund Plåtburk för Kompost - BeigeSkapa en enkel och stilren lösning för din kompostering med vår rund plåtburk i beige. Med en vit skylt och tydlig text "Kompos


 


Rund Plåtburk för Kompost - Beige

Skapa en enkel och stilren lösning för din kompostering med vår rund plåtburk i beige. Med en vit skylt och tydlig text "Kompost" blir det både funktionellt och dekorativt.

Egenskaper:

  1. Robust Konstruktion: Tillverkad av högkvalitativt järn för långvarig användning och hållbarhet.

  2. Ventilationshål: Locket är utrustat med ventilation för att underlätta luftcirkulationen, vilket bidrar till en effektiv kompostprocess.

  3. Praktisk Innerhink: Levereras med en innerhink i plast som är lätt att diska ur. Innerhinken gör det enkelt att tömma och rengöra burken när det behövs.

  4. Filter i Lock: Locket är försedd med ett filter för att minska lukt och främja god luftcirkulation. Ett utbytbart filter medföljer, och extra filter kan köpas separat.

  5. Enkel Underhåll: Innerhinken och filtret kan enkelt bytas ut när det behövs för att säkerställa optimal kompostering och hygien.

  6. Elegant Design: Den beige färgen och den vita skylten ger burken en stilren och tidlös design som passar väl i olika köksmiljöer.

  7. Storlek: Med dimensionerna Ø 17 x H 25 cm är burken tillräckligt rymlig för att rymma köksavfall samtidigt som den har en kompakt storlek.

Skapa en hållbar och miljövänlig köksmiljö med vår praktiska och eleganta plåtburk för kompost. Dess funktionella design gör det enkelt att integrera kompostering i ditt dagliga liv samtidigt som det bidrar till en vacker inredning.

Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik