Plåtburk Hugo Tredelad 1, 2, 3

Tredelad Plåtburk Set i Beige, Grönt och Blått med Blåa LockOrganisera ditt kök med stil med vårt tredelade plåtburk set i vackra nyanser av beige, grönt och bl


Produkten är tyvärr slut i lager, men vi hoppas att den kommer tillbaka snart :( 

 


Tredelad Plåtburk Set i Beige, Grönt och Blått med Blåa Lock

Organisera ditt kök med stil med vårt tredelade plåtburk set i vackra nyanser av beige, grönt och blått. Varje burk är försedd med ett blått lock och en skylt som tydligt markerar deras ordning som No. 1, No. 2 och No. 3. Det här setet ger inte bara en praktisk förvaringslösning utan också en färgglad och charmig dekoration till ditt kök.

Egenskaper:

  1. Tredelat Set: Innehåller tre plåtburkar i harmoniserande färger (beige, grönt, blått), var och en märkt med en skylt som tydligt anger dess ordning som No. 1, No. 2 och No. 3.

  2. Stilfull Förvaring: Skapa ordning och reda i ditt kök med detta färgglada och funktionella plåtburk set. Idealiskt för att förvara kaffe, te, socker eller andra köksingredienser.

  3. Blåa Lock: Varje burk är försedd med ett blått lock för att säkerställa att innehållet förblir fräscht och skyddat från ljus och luft.

  4. Robust Järnkonstruktion: Tillverkade av hållbart järnmaterial för att garantera långvarig användning. Trots deras eleganta design bör plåtburkarna ej maskindiskas för att bevara kvaliteten.

  5. Mått: Varje burk har dimensionerna Ø 14 x H 31 cm, vilket ger tillräckligt med utrymme för förvaring samtidigt som de är kompakta nog för att passa smidigt in i ditt kök.

OBS! Plåtburkarna tål ej maskindisk. För att bevara deras kvalitet rekommenderas handdisk.

Med vårt tredelade plåtburk set kan du organisera ditt kök på ett färgglatt och stilsäkert sätt. Varje burk är inte bara en praktisk förvaringslösning utan också en charmig dekoration som sätter tonen i ditt köksutrymme.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik