Plåtburk Hugo Müsli Beige

Handgjord Plåtburk för Müsli i Beige med Medföljande SkopaFörvara din müsli med stil i vår rundade plåtburk med den lockande texten "Müsli". Denna handgjorda bu


 


Handgjord Plåtburk för Müsli i Beige med Medföljande Skopa

Förvara din müsli med stil i vår rundade plåtburk med den lockande texten "Müsli". Denna handgjorda burk i en varm beige nyans är inte bara praktisk utan också en unik dekoration för ditt kök.

Egenskaper:

  1. Müsli-Förvaring: Organisera din müsli på ett elegant sätt med vår rundade plåtburk. Den medföljande skopan gör portionering enkel och bekväm.

  2. Handgjord Unikhet: Varje plåtburk är skapad för hand och handmålad, vilket ger varje exemplar en unik karaktär med små olikheter och ojämnheter som en del av dess charm.

  3. Texten "Müsli": Det dekorativa locket är märkt med texten "Müsli", vilket gör det enkelt att identifiera innehållet och ger burken en touch av personlig elegans.

  4. Medföljande Skopa: En praktisk skopa följer med för enkel och exakt portionering av din müsli. Skopan är ett funktionellt tillbehör som gör din frukostförberedelse smidigare.

  5. Robust Järnkonstruktion: Tillverkad av hållbart järnmaterial för att säkerställa långvarig användning. Burken och skopan är dock ej lämpliga för maskindisk.

  6. Storlek: Med dimensionerna Ø 14,5 x H 20 cm ger burken tillräckligt med utrymme utan att ta upp för mycket plats på köksbänken.

OBS! Plåtburken och skopan tål ej maskindisk. För att bevara deras kvalitet rekommenderas handdisk.

För en harmonisk och funktionell förvaring av din müsli, välj vår handgjorda plåtburk i beige. Dess unika design kommer inte bara att organisera din frukost, utan också ge ditt kök en personlig och varm atmosfär.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik