Plåtburk Hugo Thé Beige

Handgjord Plåtburk för Thé i BeigeSkapa en charmig och organiserad tehörna med vår rundade plåtburk för thé. Den beige färgen och den handgjorda designen med te


 


Handgjord Plåtburk för Thé i Beige

Skapa en charmig och organiserad tehörna med vår rundade plåtburk för thé. Den beige färgen och den handgjorda designen med texten "Thé" ger inte bara en praktisk förvaringslösning utan även en dekorativ touch till ditt kök eller tehörna.

Egenskaper:

  1. Teorganisering: Förvara ditt favoritte i denna eleganta plåtburk med texten "Thé". Den är idealisk för att hålla teblad eller tepåsar på ett snyggt och organiserat sätt.

  2. Handgjord Unikhet: Varje plåtburk är kärleksfullt handgjord och handmålad, vilket resulterar i små olikheter och ojämnheter som ger varje exemplar en personlig och autentisk karaktär.

  3. Robust Järnkonstruktion: Tillverkad av hållbart järnmaterial för att säkerställa långvarig användning och skydda teet från ljus och luft för att bevara dess fräschör.

  4. Texten "Thé": Det dekorativa locket är märkt med texten "Thé", vilket inte bara gör det enkelt att identifiera innehållet utan också ger burken en touch av traditionell charm.

  5. Storlek: Med dimensionerna Ø 9,5 x H 15 cm passar burken smidigt in i ditt kök eller på ditt tebord utan att ta upp för mycket plats.

OBS! Plåtburken tål ej maskindisk. För att bevara dess kvalitet rekommenderas handdisk.

Skapa en stämning av elegans och ordning med vår handgjorda plåtburk för thé i beige. Dess unika design gör det inte bara till en praktisk behållare utan också till en vacker dekoration för alla teälskare.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik