Plåtburk Hugo Müsli Blå

Handmålad Plåtburk för Müsli - BlåFörvara din müsli med stil i vår rund plåtburk med lock. Handgjord och handmålad, varje burk är unik med sina egna charmiga ol


 


Handmålad Plåtburk för Müsli - Blå

Förvara din müsli med stil i vår rund plåtburk med lock. Handgjord och handmålad, varje burk är unik med sina egna charmiga olikheter. Med en medföljande skopa blir det en praktisk och färgglad lösning för ditt kök.

Egenskaper:

  1. Handgjord och Handmålad: Varje plåtburk är skapad för hand, vilket ger den en unik karaktär och charm. Målad med omsorg för en personlig touch.

  2. Förvaring av Müsli: Tydlig text "Müsli" på locket för enkel identifiering. Perfekt för att hålla din müsli fräsch och lättillgänglig.

  3. Medföljande Skopa: En praktisk skopa medföljer för en exakt portionering av müsli eller flingor.

  4. Ej lämplig för Maskindisk: Både plåtburken och skopan bör handdiskas för att bevara deras färg och struktur över tid.

  5. Material: Tillverkad av högkvalitativt järn för hållbarhet och långvarig användning.

  6. Färg: Den blå färgen ger burken en fräsch och livlig karaktär, perfekt för att lysa upp ditt kök.

  7. Storlek: Med dimensionerna Ø 14,5 x H 20 cm är burken tillräckligt rymlig för att rymma dina favoritmüslisamtidigt som den har en kompakt och platsbesparande storlek.

Ge ditt kök en färgstark touch med vår handmålade plåtburk för müsli. Dess unika design och praktiska egenskaper gör den till en uppskattad detalj som både är funktionell och dekorativ.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik