Plåtburk Hugo Tvättmedel Grön

Grön Plåtburk för Tvättmedel med Skylt och Medföljande SkopaFörvandla ditt tvättutrymme till en stilig och organiserad plats med vår grön plåtburk för tvättmede


 


Grön Plåtburk för Tvättmedel med Skylt och Medföljande Skopa

Förvandla ditt tvättutrymme till en stilig och organiserad plats med vår grön plåtburk för tvättmedel. Med en vit skylt och inkluderad skopa är denna burk en funktionell och dekorativ lösning för förvaring av dina tvättprodukter.

Egenskaper:

  1. Två Fack Design: Effektivt organisera dina tvättmedel med två separata fack för olika produkter. Håll flytande tvättmedel åtskilt från tvättmaskinstabletter för optimal användning.

  2. Inkluderad Skopa: En praktisk skopa i matchande färg medföljer för exakt mätning och enkel användning. Skopan har en praktisk hängfunktion på sidan för bekväm förvaring.

  3. Skylt med Texten "Tvättmedel": Den vita skylten med tydlig text gör det lätt att identifiera innehållet och ger en retro känsla till ditt tvättutrymme.

  4. Elegant Grön Färg: Tillverkad i hållbart järnmaterial och färgad i en vacker grön nyans, ger plåtburken en fräsch och elegant touch till din inredning.

  5. Mått: Med sina dimensioner W 21 x D 15 x H 30 cm är plåtburken tillräckligt rymlig för att rymma dina favorit tvättprodukter samtidigt som den är kompakt och lätt att placera i tvättstugan.

OBS! Plåtburken och skopan tål ej maskindisk, var vänlig handdiska för att bevara deras kvalitet och färger.

Få ordning och stil i ditt tvättutrymme med vår grön plåtburk. Dess unika design och praktiska funktioner gör den till en oumbärlig detalj för alla som värdesätter både estetik och funktionalitet i sitt hem.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik