Plåtburk Hugo Bröd Grön

Handgjord Plåtburk för Bröd i GrönFörvandla ditt kök och håll brödet färskt längre med vår handgjorda plåtburk för bröd. Den gröna färgen och den tilltalande de


Produkten är tyvärr slut i lager, men vi hoppas att den kommer tillbaka snart :( 

 


Handgjord Plåtburk för Bröd i Grön

Förvandla ditt kök och håll brödet färskt längre med vår handgjorda plåtburk för bröd. Den gröna färgen och den tilltalande designen med texten "Bröd" gör den inte bara praktisk utan även till en charmig dekoration.

Egenskaper:

  1. Färskhet och Funktionalitet: Håll ditt bröd färskt längre med vår brödlåda. Den stora storleken gör att den passar för olika sorters bröd, limpor eller bakverk.

  2. Handgjord Unikhet: Varje plåtburk är skickligt handgjord och handmålad, vilket ger varje exemplar en unik karaktär och charm. Små olikheter och ojämnheter är en del av dess autentiska skönhet.

  3. Texten "Bröd": Det dekorativa locket är märkt med texten "Bröd", vilket inte bara gör det enkelt att identifiera innehållet utan även lägger till en touch av traditionell charm.

  4. Robust Järnkonstruktion: Tillverkad av hållbart järnmaterial för att säkerställa långvarig användning och bevara brödets färskhet.

  5. Storlek: Med dimensionerna L 29 x D 19,5 x H 20 cm ger vår brödlåda tillräckligt med utrymme utan att ta upp för mycket plats på köksbänken.

OBS! Plåtburken tål ej maskindisk. För att bevara dess kvalitet rekommenderas handdisk.

Få en praktisk och stilfull lösning för brödförvaring med vår handgjorda plåtburk i grön. Perfekt för att hålla brödet färskt och samtidigt ge ditt kök en touch av personlig elegans.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik