Plåtburk Ralf Hundgodis

Plåtburk för Hundgodis i Off-WhiteFörvara ditt fyrfota väns favoritgodis i denna charmiga plåtburk i off-white, med ett praktiskt handtag och text i eleganta gr


 


Plåtburk för Hundgodis i Off-White

Förvara ditt fyrfota väns favoritgodis i denna charmiga plåtburk i off-white, med ett praktiskt handtag och text i eleganta granitgrå detaljer. Burken är en del av den omtyckta plåtburksserien Ralf och är perfekt för att hålla ordning på ditt husdjurs godsaker.

Produktfunktioner:

  1. Material: Tillverkad av hållbart järn för långvarig användning.

  2. Färg: Elegant off-white färg med text i granitgrått för en stilren och tidlös design.

  3. Storlek: Mått på W 12 x D 8 x H 20 cm ger tillräckligt med utrymme för hundgodis.

  4. Handtag: Praktiskt handtag för enkel transport och hantering.

  5. Handgjord Kvalitet: Varje plåtburk är handgjord och handmålad, vilket kan resultera i små olikheter som lägger till en unik touch.

  6. Ej Maskindisk: Tål inte maskindisk, vilket gör handtvätt en rekommendation för att bevara produktens kvalitet.

Denna plåtburk är inte bara en praktisk förvaringslösning för hundgodis utan också en stilfull detalj som passar in i ditt hem. En perfekt present till hundägare och deras pälsklädda vänner.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik