Plåtburk Hugo Tvättmedel Blå

Plåtburk för Tvättmedel - BlåGör tvättstugan mer organiserad och stilfull med vår plåtburk för tvättmedel i vackert blått. Med en vit skylt och tydlig text "Tvä


 


Plåtburk för Tvättmedel - Blå

Gör tvättstugan mer organiserad och stilfull med vår plåtburk för tvättmedel i vackert blått. Med en vit skylt och tydlig text "Tvättmedel" blir det både praktiskt och dekorativt.

Egenskaper:

  1. Robust Konstruktion: Tillverkad av högkvalitativt järn för hållbarhet och långvarig användning.

  2. Två Fack: Designad med två fack för att enkelt separera olika typer av tvättmedel och hålla tvättstugan välorganiserad.

  3. Medföljande Skopa: En praktisk skopa med möjlighet att hängas på sidan medföljer för bekväm och exakt dosering.

  4. Ej lämplig för Maskindisk: Både plåtburken och skopan bör handdiskas för att bevara färg och struktur över tid.

  5. Elegant Design: Den blå färgen och den vita skylten ger burken en stilren och fräsch design som blir en fin detalj i tvättstugan.

  6. Storlek: Med dimensionerna W 21 x D 15 x H 30 cm ger plåtburken tillräckligt med utrymme för dina tvättmedelsbehov samtidigt som den har en kompakt och praktisk storlek.

Gör tvättupplevelsen enklare och mer estetisk med vår blå plåtburk för tvättmedel. Dess eleganta design kombineras med praktiska funktioner för att skapa en stilfull lösning för ditt dagliga tvättande.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik