Plåtburk Hugo Kompost Grön

Rund Plåtburk för Kompost - GrönSkapa en färgglad och miljövänlig lösning för din kompostering med vår rund plåtburk i grönt. Med en vit skylt och tydlig text "


 


Rund Plåtburk för Kompost - Grön

Skapa en färgglad och miljövänlig lösning för din kompostering med vår rund plåtburk i grönt. Med en vit skylt och tydlig text "Kompost" blir det både praktiskt och stilfullt.

Egenskaper:

  1. Robust Konstruktion: Tillverkad av högkvalitativt järn för hållbarhet och långvarig användning.

  2. Ventilationshål: Locket är designat med ventilationshål för att säkerställa optimal luftcirkulation och därmed effektiv kompostering.

  3. Praktisk Innerhink: Levereras med en innerhink i plast som är lätt att diska ur. Innerhinken underlättar tömning och rengöring av burken vid behov.

  4. Filter i Lock: Locket är utrustat med ett filter för att minimera lukt och främja god luftcirkulation. Ett utbytbart filter medföljer, och extra filter finns att köpa separat.

  5. Enkel Underhåll: Både innerhinken och filtret kan enkelt ersättas när det är dags för förnyelse, vilket säkerställer optimal kompostering och hygien.

  6. Elegant Design: Den gröna färgen och den vita skylten ger burken en fräsch och modern design som blir en prydnad i köket.

  7. Storlek: Med dimensionerna Ø 17 x H 25 cm är burken tillräckligt rymlig för att hantera köksavfall samtidigt som den har en kompakt och platsbesparande storlek.

Gör din kompostering både enkel och stilfull med vår gröna plåtburk för kompost. Dess estetiska design gör det enkelt att integrera hållbara vanor i ditt kök samtidigt som det ger en färgklick till din inredning.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik