Plåtburk Hugo Kaffe Beige Rektangulär

Förvara ditt kaffe med stil i denna eleganta kaffeburk i beige plåt med dekorativa ränder på sidan. Kaffeburken har en charmig och tidlös design som ger ett sti


 


Förvara ditt kaffe med stil i denna eleganta kaffeburk i beige plåt med dekorativa ränder på sidan. Kaffeburken har en charmig och tidlös design som ger ett stilig intryck i ditt kök.

Tillverkad av hållbart järn och i en vacker beige färg, ger burken inte bara praktisk förvaring utan blir även en dekorativ detalj på köksbänken. Med måtten W 12 x D 8 x H 24 cm är den perfekt för att rymma ditt favoritkaffe och hålla det fräscht och aromatiskt.

Lockets text "Kaffe" lägger till en extra touch och gör det enkelt att identifiera innehållet. Denna kaffeburk är en del av plåtburksserien Hugo från Strömshaga och passar perfekt för att organisera din köksförvaring med stil.

Plåtburkarna är handgjorda och handmålade vilket innebär att vissa olikheter och ojämnheter kan förekomma. Plåtburken tål ej maskindisk.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik