Mellan Glasburk Slät Rak m. Lock

Håll ordning och organisera med stil med denna praktiska glasburk med lock. Den är perfekt för att användas i badrummet för att förvara tops, bomull eller andra


 


Håll ordning och organisera med stil med denna praktiska glasburk med lock. Den är perfekt för att användas i badrummet för att förvara tops, bomull eller andra små föremål, samt i köket för olika förvaringsbehov.


Tillverkad av högkvalitativt glas ger denna burk en transparent färg, vilket gör det enkelt att se innehållet. Måtten på burken är Ø 8 x H 14,5 cm, vilket ger gott om utrymme för olika småprylar.


Lockets design säkerställer att innehållet hålls fräscht och skyddat, samtidigt som det ger en stilfull touch till burken. Oavsett var den används, kommer denna glasburk att vara en funktionell och estetiskt tilltalande detalj i ditt hem.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik