Plåtburk Ines Socker Grön

Denna ovala plåtburk för socker är både vacker och praktisk och erbjuder en nostalgisk touch till ditt kök. Med sitt dekorativa motiv av en bård och texten "soc


 


Denna ovala plåtburk för socker är både vacker och praktisk och erbjuder en nostalgisk touch till ditt kök. Med sitt dekorativa motiv av en bård och texten "socker" skapar den en charmig atmosfär. Plåtburken är handgjord, vilket ger den små olikheter och ojämnheter och ger den en unik karaktär.


Tillverkad av hållbart järn och i en elegant vit färg blir burken en stilfull förvaringslösning för ditt socker. Måtten W 15 x D 12 x H 22 cm gör den lämplig för att hälla sockret direkt i burken eller för att placera hela förpackningen där. Det passande locket hjälper till att hålla sockret fräscht och skyddat från yttre påverkan.


Observera att denna burk inte är lämplig för maskindisk. Serien Ines från Strömshaga kombinerar funktion med stil och skapar en tidlös atmosfär. Denna plåtburk för socker är ett utmärkt tillskott till ditt kök och ger en autentisk touch till förvaringen av socker.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik