Plåtburk Ines Knäckebröd Grön

Denna vit plåtburk för knäckebröd har en charmig design med sitt nostalgiska motiv och dekorativa bård. Handgjord med små olikheter och ojämnheter får burken en


 


Denna vit plåtburk för knäckebröd har en charmig design med sitt nostalgiska motiv och dekorativa bård. Handgjord med små olikheter och ojämnheter får burken en unik karaktär som ger en genuin känsla.


Tillverkad av hållbart järn och med en elegant vit färg blir burken inte bara ett praktiskt sätt att förvara ditt knäckebröd utan även en dekorativ detalj i ditt kök. Dess storlek på W 17,5 x D 8 x H 13 cm gör den lämplig för att förvara knäckebröd på ett stilfullt sätt.


Locket på burken håller knäckebrödet fräscht och skyddat från yttre påverkan. Notera att denna burk inte är lämplig för maskindisk. Serien Ines från Strömshaga ger en tidlös atmosfär och kombinerar funktion med stil. Denna plåtburk är ett perfekt tillskott till ditt kök och ger en autentisk touch till förvaringen av knäckebröd.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik