Plåtburk Ines Kaffe Grön

Ge ditt kök en touch av vintage med denna vita kaffeburk i plåt med en charmig bård och texten "Kaffe". Burken är handgjord och dess unika olikheter och ojämnhe


 


Ge ditt kök en touch av vintage med denna vita kaffeburk i plåt med en charmig bård och texten "Kaffe". Burken är handgjord och dess unika olikheter och ojämnheter ger den en autentisk och tidlös karaktär.


Tillverkad av hållbart järn och med sin stilrena vita färg blir den här kaffeburken inte bara ett praktiskt sätt att förvara ditt kaffe på, utan även en dekorativ detalj i köket.


Burken har en lock för att hålla kaffet färskt längre. Dess ovala form och mått på W 11 x D 8 x H 20 cm gör den idealisk för att rymma ditt favoritkaffe samtidigt som den tar liten plats på köksbänken.


Serien Ines från Strömshaga skapar en tidlös atmosfär och kombinerar funktion med stil. Den vita färgen ger burken ett klassiskt utseende och gör den till en elegant och praktisk förvaringslösning för ditt kaffe. Tänk på att den här burken inte tål maskindisk.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik