Plåtburk Ines Kaffe Blå

Förvara ditt kaffe med en touch av vintage elegans i denna charmiga ovala kaffeburk i plåt. Med sitt gammaldags motiv av en dekorativ bård och texten "Kaffe" bl


 


Förvara ditt kaffe med en touch av vintage elegans i denna charmiga ovala kaffeburk i plåt. Med sitt gammaldags motiv av en dekorativ bård och texten "Kaffe" blir burken en dekorativ detalj i ditt kök.


Plåtburken är handgjord, vilket ger den en unik karaktär med olikheter och ojämnheter som ger den ett autentiskt utseende. Den vita färgen ger en ren och klassisk känsla till din köksinredning.


Burken är perfekt för att hälla kaffet eller bönorna direkt i, eller så kan du placera hela förpackningen i den. Tänk på att den inte tål maskindisk, så rekommenderas handdisk för att bevara dess charm och kvalitet.


Med måtten W 11 x D 8 x H 20 cm är denna ovala kaffeburk både funktionell och dekorativ, och den kommer definitivt att bidra till en mysig atmosfär i ditt kök.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik