Plåtburk Hugo Tvättmedel Beige

Plåtburk för Tvättmedel - BeigeHåll din tvättstuga organiserad och stilren med vår eleganta plåtburk för tvättmedel i varm beige färg. Med tydlig skyltning och


 


Plåtburk för Tvättmedel - Beige

Håll din tvättstuga organiserad och stilren med vår eleganta plåtburk för tvättmedel i varm beige färg. Med tydlig skyltning och en praktisk skopa för enkel användning är denna burk både funktionell och dekorativ.

Egenskaper:

  1. Effektiv Tvättmedelshantering: Tydligt markerad med texten "Tvättmedel" för att underlätta och organisera tvättmedelsförvaringen.

  2. Praktisk Skopa: En medföljande skopa kan enkelt hängas på sidan för att underlätta dosering och förhindra spill.

  3. Två Fack: Två separata fack för olika typer av tvättmedel, vilket gör det möjligt att hålla olika varianter ordnade och lätta att nå.

  4. Ej lämplig för Maskindisk: Både plåtburken och skopan bör handdiskas för att bevara deras färg och struktur över tid.

  5. Högkvalitativt Järn: Tillverkad av hållbart järn för att säkerställa långvarig användning.

  6. Färg: Den varma beige färgen ger burken en tidlös och stilren karaktär.

  7. Storlek: Med dimensionerna W 21 x D 15 x H 30 cm är burken rymlig nog att rymma dina tvättmedelsbehov samtidigt som den har en kompakt design.

Håll din tvättstuga i ordning och stil med vår beige plåtburk för tvättmedel. Dess eleganta design och praktiska funktioner gör den till en oumbärlig detalj som både underlättar och förskönar din tvättmedelshantering.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik