Plåtburk Hugo Bröd Blå

Handgjord Plåtburk för Bröd – Håll ditt bröd färskt längre!Förvandla din köksupplevelse med vår handgjorda plåtburk för bröd – en funktionell och vacker lösning


 


Handgjord Plåtburk för Bröd – Håll ditt bröd färskt längre!

Förvandla din köksupplevelse med vår handgjorda plåtburk för bröd – en funktionell och vacker lösning för att hålla ditt bröd färskt. Den blå färgen och den handmålade ytan ger varje burk en unik karaktär.

Egenskaper:

  1. Färskhet och Funktion: Förhindra att ditt bröd torkar ut och behåll dess färskhet längre med hjälp av vår brödlåda. Den praktiska storleken gör den lämplig för olika brödtyper och storlekar.

  2. Handgjord Kvalitet: Varje plåtburk är handgjord och handmålad, vilket innebär att varje exemplar är unikt med små olikheter och ojämnheter – en äkta symbol för hantverk och individualitet.

  3. Lock med Texten "Bröd": Det eleganta locket med texten "Bröd" gör det enkelt att identifiera innehållet samtidigt som det ger en touch av klassisk design till ditt kök.

  4. Material och Färg: Tillverkad av hållbart järnmaterial och målad i en vacker blå nyans, är vår plåtburk både robust och estetiskt tilltalande.

  5. Mått: Med dimensionerna L 29 x D 19,5 x H 20 cm erbjuder vår brödlåda tillräckligt med utrymme för ditt favoritbröd och passar smidigt in i ditt kök.

OBS! Plåtburken tål ej maskindisk. Handdisk rekommenderas för att bevara kvaliteten och färgen.

Få en kombination av funktionalitet och skönhet med vår handgjorda plåtburk för bröd. Varje brödlåda är en unik konstnärlig skapelse som inte bara håller ditt bröd färskt utan även lyfter fram köksinredningen på ett elegant sätt.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik