Plåtburk Ines Thé Blå

Denna vita plåtburk för te ger en charmig touch till ditt kök med sitt nostalgiska motiv och dekorativa bård. Handgjord och med små olikheter och ojämnheter får


 


Denna vita plåtburk för te ger en charmig touch till ditt kök med sitt nostalgiska motiv och dekorativa bård. Handgjord och med små olikheter och ojämnheter får burken en unik karaktär.


Tillverkad av hållbart järn och med en elegant vit färg blir den inte bara ett praktiskt sätt att förvara ditt te utan även en dekorativ detalj. Dess kompakta storlek på W 9 x D 6 x H 12,5 cm gör den lämplig för att förvara te på ett stilfullt sätt utan att ta upp för mycket plats.


Locket på burken håller teet fräscht och skyddat från yttre påverkan. Notera att denna burk inte är lämplig för maskindisk. Serien Ines från Strömshaga förmedlar en tidlös atmosfär och kombinerar funktion med stil. Burken är ett perfekt komplement till ditt kök och till teälskarens behov.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik