Plåtburk Ines Müsli Grön

Få en touch av vintage i ditt kök med denna vita plåtburk för müsli med ett charmigt gammaldags motiv. Müsliburken är handgjord och bär på unika olikheter och o


 


Få en touch av vintage i ditt kök med denna vita plåtburk för müsli med ett charmigt gammaldags motiv. Müsliburken är handgjord och bär på unika olikheter och ojämnheter, vilket ger den karaktär och charm.


Tillverkad av hållbart järn och med en stilren vit färg blir denna müsliburk inte bara en praktisk förvaringslösning utan även en dekorativ detalj i ditt kök.


Burken har ett lock för att hålla müslin fräsch längre. Dess mått på W 15 x D 12 x H 22 cm gör den idealisk för att rymma ditt favoritmüsli samtidigt som den tar liten plats på köksbänken.


Serien Ines från Strömshaga skapar en tidlös atmosfär och kombinerar funktion med stil. Den vita färgen ger burken ett klassiskt utseende och gör den till en elegant och praktisk förvaringslösning för ditt müsli. Observera att den här burken inte tål maskindisk.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik