Plåtburk Ines Müsli Blå

Ge ditt kök en touch av charm med denna vita müsliburk i plåt med en dekorativ bård och texten "Müsli". Burken är en del av den handgjorda plåtburksserien och g


 


Ge ditt kök en touch av charm med denna vita müsliburk i plåt med en dekorativ bård och texten "Müsli". Burken är en del av den handgjorda plåtburksserien och ger en nostalgisk känsla till ditt köksutrymme.


Tillverkad av hållbart järn och med sin stilrena vita färg blir den här müsliburken inte bara ett praktiskt sätt att förvara din müsli på, utan även en dekorativ detalj i köket.


Burken har en lock för att hålla müslin fräsch och krispig längre. Dess ovala form och mått på W 15 x D 12 x H 22 cm gör den idealisk för att rymma din favoritmüsli samtidigt som den tar liten plats på köksbänken.


Serien Ines från Strömshaga skapar en tidlös atmosfär och kombinerar funktion med stil. Den vita färgen ger burken ett klassiskt utseende och gör den till en elegant och praktisk förvaringslösning för din müsli.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik