Plåtburk Ines Knäckebröd Blå

Ge ditt kök en touch av vintage med denna vita plåtburk för knäckebröd med ett charmigt gammaldags motiv. Burken är handgjord, vilket ger den en unik karaktär m


 


Ge ditt kök en touch av vintage med denna vita plåtburk för knäckebröd med ett charmigt gammaldags motiv. Burken är handgjord, vilket ger den en unik karaktär med olikheter och ojämnheter.


Tillverkad av hållbart järn och med sin stilrena vita färg blir denna knäckebrödsburk inte bara ett praktiskt sätt att förvara ditt knäckebröd på utan även en dekorativ detalj i köket.


Burken har ett lock för att hålla knäckebrödet färskt längre. Dess mått på W 17,5 x D 8 x H 13 cm gör den idealisk för att rymma ditt favoritknäckebröd samtidigt som den tar liten plats på köksbänken.


Serien Ines från Strömshaga skapar en tidlös atmosfär och kombinerar funktion med stil. Den vita färgen ger burken ett klassiskt utseende och gör den till en elegant och praktisk förvaringslösning för ditt knäckebröd. Tänk på att den här burken inte tål maskindisk.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik