Hink med Lock Emils Emalj 12L Gul

Upplev charmen med denna klassiska, gammaldags hink i vacker gul emalj, komplett med handtag och lock. Denna praktiska hink är en allsidig följeslagare och pass


 


Upplev charmen med denna klassiska, gammaldags hink i vacker gul emalj, komplett med handtag och lock. Denna praktiska hink är en allsidig följeslagare och passar perfekt in i en klassisk lantlig stil. Den högkvalitativa produkten är en del av Emil's Emalj-kollektion, känd för sina robusta och långvariga produkter.


Hinkens storlek, med måtten Ø 28,5 x H 27 cm, gör den perfekt för olika ändamål. Använd den för kompost eller sopor, för att förvara rotfrukter, under saftning och syltning eller som en pittoresk vattenbehållare på torpet.


Tillverkad av emaljerat stål, erbjuder denna hink hållbarhet och en nostalgisk estetik. Handtaget och locket ökar dess användbarhet och gör den lätt att transportera. Integrera denna praktiska och charmiga hink i ditt hem och njut av dess funktionalitet och tidlösa design.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik