Torkställning Egon Järn Svart

Skapa en platsbesparande och praktisk lösning för att torka tvätt med denna klassiska takhängda torkställning med hissfunktion. Inspirerad av gamla modeller av


 


Skapa en platsbesparande och praktisk lösning för att torka tvätt med denna klassiska takhängda torkställning med hissfunktion. Inspirerad av gamla modeller av torkhissar, är denna modell höj- och sänkbar, vilket gör den idealisk för att spara utrymme när den inte används och undvika att tvätten hänger i vägen.


Setet levereras komplett med alla komponenter som behövs för montering:


- Två hållare i svart gjutjärn

- Fyra rundstavar i obehandlad björk, längd 120 cm

- 25 meter juterep

- En krok för väggen att fästa repet med

- Tre takkrokar där draglinorna ska löpa igenom


Torkställningen har en klassisk och tidlös design, med hållbara material som järn, bokträ och jute. Måtten W 120 x D 38 cm gör den till en praktisk och stilren tillskott till ditt badrum eller tvättstuga. Monteringsanvisningar medföljer för en enkel och smidig installation. Skapa ordning och effektivitet i ditt tvättutrymme med denna eleganta takhängda torkställning.


Monteringsguide härRecensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik