Klädhängare Algoth Antik Mässing

Skapa en unik och elegant förvaringslösning för kläder och ytterkläder med denna klädhängare som utmärker sig med sin stilfulla design. Hållaren och kroken är t


 


Skapa en unik och elegant förvaringslösning för kläder och ytterkläder med denna klädhängare som utmärker sig med sin stilfulla design. Hållaren och kroken är tillverkade av mässingsfärgat järn, vilket ger en antik och tidlös estetik.


För att montera klädhängaren fästs två skruvar med krok i taket, och hållaren hängs sedan enkelt på dessa. En rundstav, som är 120 cm lång men kan kapas till önskad längd, fästs mellan skruvarna för att skapa en praktisk hängare. För att ytterligare förstärka dess funktionalitet inkluderas sex stora S-krokar (storlek 3,5 x 7 cm).


Måtten W 120 x H 90 cm gör klädhängaren till en imponerande och användbar möbel som kan placeras i sovrum eller hall. Den antika mässingsfärgen ger den en tidlös och klassisk karaktär. Skapa en elegant och organiserad atmosfär i ditt hem med denna unika klädhängare.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik