Ugnsform m Lock Emils Emalj 1L Offwhite

Denna vit emaljerade gratäng- eller ugnsform med lock är en mångsidig och funktionell detalj i köket, passande för matlagning, bakning eller som uppläggningsfat


Produkten är tyvärr slut i lager, men vi hoppas att den kommer tillbaka snart :( 

 


Denna vit emaljerade gratäng- eller ugnsform med lock är en mångsidig och funktionell detalj i köket, passande för matlagning, bakning eller som uppläggningsfat. Formen är användbar i ugnen, men ej i mikrovågsugnen.


Emaljen är känslig för stora temperaturskillnader och höga temperaturer. Ugnsformens botten och sidor lagrar värme väl och överför samtidigt värme till maten du lagar. Det rekommenderas att börja vid en lägre temperatur och öka gradvis. Efter användning bör formen svalna gradvis, och det är viktigt att undvika att kyla den under kallt rinnande vatten för att undvika skador på emaljen.


Formen tål maskindisk, och produkterna i Emil's Emalj-kollektionen håller hög kvalitet för långvarig användning.


Måtten för formen är L 22 x W 15 x H 5,5 cm, vilket gör den till en praktisk och användbar köksartikel för olika matlagningssituationer.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik