Ugnsform med Lock Emils Emalj 1L Grön

Denna gratäng- eller ugnsform med lock är tillverkad av emaljerat stål och har en elegant grön färg med insida i offwhite. Den är en mångsidig och funktionell d


 


Denna gratäng- eller ugnsform med lock är tillverkad av emaljerat stål och har en elegant grön färg med insida i offwhite. Den är en mångsidig och funktionell detalj i köket, passande för matlagning, bakning eller som uppläggningsfat. Formen är lämplig att använda i ugnen, men ej i mikrovågsugnen.


Det är viktigt att komma ihåg att emaljen är känslig för stora temperaturskillnader och höga temperaturer. Ugnsformens botten och sidor lagrar värme väl och överför samtidigt värme till maten du tillagar. Det rekommenderas att börja vid en lägre temperatur och öka gradvis. Efter användning är det bäst att låta formen svalna gradvis och undvika att kyla den under kallt rinnande vatten för att undvika skador på emaljen.


Formen tål maskindisk och produkterna i Emil's Emalj-kollektionen håller hög kvalitet för långvarig användning.


Måtten för formen är L 22 cm x W 15 cm x 5,5 cm, vilket gör den till en praktisk och användbar köksartikel för olika tillagningsbehov.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik