Kastrull Emils Emalj 2L Grön

Upplev den tidlösa charm och funktionalitet med denna klassiska, gammaldags kastrull i grön emalj, komplett med handtag och lock för bekväm användning. Dess off


Produkten är tyvärr slut i lager, men vi hoppas att den kommer tillbaka snart :( 

 


Upplev den tidlösa charm och funktionalitet med denna klassiska, gammaldags kastrull i grön emalj, komplett med handtag och lock för bekväm användning. Dess offwhite insida ger en elegant kontrast och gör den perfekt för både det dagliga köket, lantstället eller torpet. Kastrullen är designad för att vara mångsidig och passar på alla sorters spisar, inklusive induktions- och gashällar.


Viktigt att notera är emaljens känslighet för stora temperaturskillnader och höga temperaturer. Kastrullens botten och sidor är konstruerade för att effektivt lagra och överföra värme till maten du tillagar. För optimal användning bör kastrullen värmas upp på låg till medelhög värme. Använd vätska, smör eller olja och inled uppvärmningen gradvis på en lägre temperatur innan du ökar den. Undvik att hetta upp en tom gryta eller lämna den utan tillsyn. Vid överhettning, ta bort kastrullen från värmekällan och låt den svalna gradvis. Kyl aldrig kastrullen under kallt rinnande vatten för att undvika skador på emaljen.


Denna kastrull är enkel att rengöra och tål maskindisk. Emil's Emalj-kollektion erbjuder produkter av hög kvalitet, och denna kastrull är inget undantag. Tillverkad av emaljerat stål i en vacker grön färg, har kastrullen en storlek på Ø 16 x H 14,5 cm, vilket gör den till en både praktisk och stilfull tillskott till ditt kök.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik