Plåtburk Ines Thé Grön

Denna vita plåtburk för thé är en charmig och praktisk förvaringslösning för ditt te. Burken har ett nostalgiskt motiv med en dekorativ bård och texten "thé". D


 


Denna vita plåtburk för thé är en charmig och praktisk förvaringslösning för ditt te. Burken har ett nostalgiskt motiv med en dekorativ bård och texten "thé". Den handgjorda naturen ger burken små olikheter och ojämnheter, vilket ger den en unik karaktär och en autentisk känsla.


Tillverkad av hållbart järn och i en elegant vit färg blir burken inte bara ett praktiskt sätt att förvara ditt te på, utan också en dekorativ detalj i ditt kök. Med måtten W 9 x D 6 x H 12,5 cm har burken en kompakt storlek som gör den lämplig för att hålla ordning på ditt te på ett stilfullt sätt.


Det passande locket hjälper till att hålla théet fräscht och skyddat från yttre påverkan. Observera att denna burk inte är lämplig för maskindisk. Serien Ines från Strömshaga skapar en tidlös atmosfär och kombinerar funktion med stil. Denna plåtburk är ett utmärkt tillskott till ditt kök och ger en genuin touch till förvaringen av thé.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik