Plåtburk Hugo Kakor Beige

Rund Plåtburk för Kakor med LockFörvara dina favoritkakor i stil med vår handgjorda och handmålade plåtburk i en varm beige färg. Med tydlig text på locket blir


 


Rund Plåtburk för Kakor med Lock

Förvara dina favoritkakor i stil med vår handgjorda och handmålade plåtburk i en varm beige färg. Med tydlig text på locket blir förvaring och servering av kakor både praktiskt och charmigt.

Egenskaper:

  1. Tydlig Text "Kakor": Locket på vår plåtburk är märkt med tydlig text, vilket gör det enkelt att identifiera innehållet. Skapa en välkomnande känsla i ditt kök eller vardagsrum med denna charmiga detalj.

  2. Handgjord och Handmålad: Varje plåtburk är unik med små olikheter och ojämnheter som kommer från handgjord tillverkning. Detta ger varje burk en personlig touch och karaktär.

  3. Elegant Beige Färg: Tillverkad av hållbart järnmaterial och handmålad i en varm beige nyans, passar plåtburken perfekt in i olika inredningsstilar och ger en tidlös känsla.

  4. Mått: Med en diameter på 14,5 cm och en höjd på 20 cm erbjuder plåtburken tillräckligt med utrymme för dina favoritkakor samtidigt som den är kompakt och lätt att placera på köksbordet eller hyllan.

OBS! Plåtburken tål ej maskindisk, var vänlig handdiska för att bevara dess kvalitet och färg.

Förvara dina kakor på ett charmigt sätt med vår rund plåtburk. Dess unika design och handgjorda kvalitet gör den till en praktisk och stilfull detalj för alla som älskar att skapa en hemtrevlig atmosfär.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik