Vattenkanna Hugo Vit

Skapa en elegant och praktisk atmosfär med denna vackra vattenkanna i vit plåt. Med sina eleganta ränder på sidan är denna dekorativa vattenkanna ett perfekt ti


 


Skapa en elegant och praktisk atmosfär med denna vackra vattenkanna i vit plåt. Med sina eleganta ränder på sidan är denna dekorativa vattenkanna ett perfekt tillskott för att vattna dina växter inomhus eller på balkongen.


Kannan har ett stort och bekvämt handtag, vilket gör den enkel att hantera och använda. Den vita färgen ger kannan en ren och tidlös estetik, medan de eleganta ränderna ger den en extra touch av stil.


Med en kapacitet på 2 liter rymmer denna vattenkanna tillräckligt med vatten för att underlätta bevattningen av dina växter. Dessutom är kannan så fin att den gärna kan lämnas framme när den inte används, vilket gör den till en dekorativ detalj i ditt hem. Med denna vita vattenkanna blir det både enkelt och trevligt att ta hand om dina växter.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik