Vattenkanna Hugo Beige

Ge ditt hem eller trädgård en stilig och praktisk touch med denna vackra vattenkanna i beige plåt. Med eleganta ränder på sidan blir denna dekorativa vattenkann


 


Ge ditt hem eller trädgård en stilig och praktisk touch med denna vackra vattenkanna i beige plåt. Med eleganta ränder på sidan blir denna dekorativa vattenkanna ett perfekt tillskott för att vattna dina växter inomhus eller på balkongen.


Kannan har ett stort och bekvämt handtag, vilket gör den enkel att hantera och använda. Den beige färgen ger kannan en tidlös och neutral estetik, och de eleganta ränderna ger den en extra touch av stil.


Med en kapacitet på 2 liter rymmer denna vattenkanna tillräckligt med vatten för att underlätta bevattningen av dina växter. Den är så stilfull att den gärna kan lämnas framme när den inte används och blir en dekorativ detalj i ditt hem. Med denna vattenkanna blir det både lätt och trevligt att ta hand om dina växter.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik