Hängande Korg Zink

Optimera din förvaring med denna hängande förvaring, utrustad med två trådkorgar tillverkade av robust zink. Kedjor medföljer för enkel upphängning och skapar e


 


Optimera din förvaring med denna hängande förvaring, utrustad med två trådkorgar tillverkade av robust zink. Kedjor medföljer för enkel upphängning och skapar en praktisk lösning för att organisera och lagra frukt och grönsaker i ditt kök eller hushåll. Tillverkad av högkvalitativt järn i en tidlös grå färg, är denna hängande förvaring både funktionell och stilren.


Storleken på denna förvaringslösning är Ø 21 x H 73 cm, vilket gör den till en kompakt och effektiv platsbesparande enhet. Den grå färgen ger en neutral och mångsidig estetik som passar in i olika inredningsstilar.


Med denna hängande förvaring kan du både optimera utnyttjandet av utrymme och skapa en snygg och organiserad atmosfär. Ge ditt kök eller hem en praktisk och stilfull förvaringslösning med denna grå järnkonstruktion.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik