Hängande Korg Svart

Optimera din förvaring med denna hängande förvaring, utrustad med två svartlackerade trådkorgar tillverkade av robust järn. Med medföljande kedjor blir det en e


 


Optimera din förvaring med denna hängande förvaring, utrustad med två svartlackerade trådkorgar tillverkade av robust järn. Med medföljande kedjor blir det en enkel lösning för att organisera och lagra frukt och grönsaker i ditt kök eller hushåll. Den svarta färgen ger en modern och stilren estetik till denna praktiska förvaringslösning.


Storleken på denna förvaringsenhet är Ø 21 x H 73 cm, vilket gör den både kompakt och effektiv för att maximera användningen av ditt utrymme. Den svarta färgen ger en modern och mångsidig look, passande för olika inredningsstilar.


Denna hängande förvaring ger inte bara praktisk förvaring utan skapar även en snygg och organiserad atmosfär. Ge ditt kök eller hem en modern touch med denna funktionella och stilfulla förvaringslösning i svart järn.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik