Hängande Korg Ida

Skapa en charmig och funktionell utomhusmiljö med denna handgjorda hängande korg eller bricka, perfekt att hänga från ett träd i trädgården eller i taket i ett


 


Skapa en charmig och funktionell utomhusmiljö med denna handgjorda hängande korg eller bricka, perfekt att hänga från ett träd i trädgården eller i taket i ett uterum. Tillverkad av hållbart bambu, har korgen en förzinkad metallplatta och en stabil botten av plywood. Denna eleganta design ger dig möjligheten att fylla den med vackra växter och blommor för att skapa en blomstrande hängande trädgård, eller använda den som en extra avlastningsyta för olika ändamål.


Storleken på denna handgjorda artikel är Ø 39 x H 100 cm, vilket gör den till ett framträdande inslag med många användningsmöjligheter. Det handgjorda utförandet ger varje korg eller bricka sin unika karaktär, med ojämnheter och olikheter som lägger till en rustik charm.


Skapa en personlig och atmosfärisk utomhusplats med denna mångsidiga och handgjorda hängande korg eller bricka.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik