Korgar Med Ställning Ida Stor

Ge din utomhusmiljö en elegant och funktionell touch med denna ställning med två korgar, perfekt för att ordna växter och dekorationer eller använda som ett pra


 


Ge din utomhusmiljö en elegant och funktionell touch med denna ställning med två korgar, perfekt för att ordna växter och dekorationer eller använda som ett praktiskt avlastningsbord. Dess stilrena design gör den till en vacker tillskott till uterum, balkong eller uteplats.


Ställningen är tillverkad av svart metall och har hyllplan samt korgar i bambu och förzinkad metall. Den stabiliserande botten består av en träskiva i plywood, vilket ger en stadig grund. Färgkombinationen av natur och svart ger ställningen en modern och harmonisk estetik.


Med sina mått på Ø 57 x H 85 cm har den tillräckligt med utrymme för att rymma olika dekorationer eller växter samtidigt som den är kompakt nog för att passa in i olika utrymmen. Kom ihåg att ta in ställningen vid regn eller fukt, eftersom materialet inte tål dessa väderförhållanden. Var medveten om att produkten är handgjord, vilket kan leda till variationer i storlek och form.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik