Hängande Fågelmatare Zink

Förhöj trädgårdens charm med denna hängande fågelmatare i en elegant grå färg, tillverkad av robust järn. Mataren är utrustad med en spets där du kan fästa äppl


 


Förhöj trädgårdens charm med denna hängande fågelmatare i en elegant grå färg, tillverkad av robust järn. Mataren är utrustad med en spets där du kan fästa äpplen eller talgbollar för att locka och mata fåglarna. Dess mångsidighet sträcker sig bortom fågelmatare, då den även fungerar som en dekorativ plattform för att arrangera kvistar, eukalyptus eller torkade blommor.


Tillverkad med material av hög kvalitet, erbjuder fågelmataren hållbarhet och tål utomhusmiljön. Dess generösa storlek med måtten Ø 25 cm gör den till ett framstående och funktionellt inslag i trädgården.


Skapa en fridfull och lockande plats för fåglarna samtidigt som du förskönar din utomhusmiljö med denna stilfulla och praktiska hängande fågelmatare i grå nyanser.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik