Förvaringslådor på Ställning Zink/Rost

Organisera och förvara på ett stiligare sätt med dessa förvaringslådor i zink, placerade på en praktisk tvåvåningsställning. Lådorna har handtag med rostig fini


 


Organisera och förvara på ett stiligare sätt med dessa förvaringslådor i zink, placerade på en praktisk tvåvåningsställning. Lådorna har handtag med rostig finish som ger dem en rustik och charmig estetik, vilket gör dem perfekta för användning i förrådet eller trädgården.


Tillverkade av hållbart järnmaterial, ger dessa förvaringslådor en robust och pålitlig lösning för att organisera olika föremål. Den grå färgen och rostiga finishen ger dem en tidlös och vintage-inspirerad look, vilket gör dem till en funktionell och dekorativ del av din inredning.


Med måtten W 26 x L 33 cm och W 21 x L 33 cm, samt en totalhöjd på 59 cm, ger denna tvåvåningsförvaring gott om utrymme för att hålla ordning på dina föremål. Dessutom gör handtagen det enkelt att förflytta lådorna när det behövs.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik