Ullpläd Viola Mörkblå/Vit

Denna mjuka och sköna pläd är tillverkad av vävt och filtat material med fransar för extra dekorativitet. Den har ett rutigt mönster i blått på en vit bas.Mater


 


Denna mjuka och sköna pläd är tillverkad av vävt och filtat material med fransar för extra dekorativitet. Den har ett rutigt mönster i blått på en vit bas.


Materialen som används är 52% ull, 27% akryl och 21% polyester. Pläden rekommenderas endast för kemtvätt för att bevara dess kvalitet och färger.


Pläden har en stilren färgkombination av vitt och blått, och dess storlek är 125 x 150 cm. Den är perfekt för att lägga över sängen, soffan eller använda den som en mysig tillsats under kyligare kvällar. Med det eleganta mönstret ger den också en touch av stil till din inredning.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik