Spegel Oval Med Krok Antik Mässing

Ge ditt rum en touch av svunnen elegans med denna vackra antikt mässingsfärgade spegel. Spegeln är designad för att hängas upp på en krok på väggen och ger en n


 


Ge ditt rum en touch av svunnen elegans med denna vackra antikt mässingsfärgade spegel. Spegeln är designad för att hängas upp på en krok på väggen och ger en nostalgisk känsla som påminner om förgångna tider.

Tillverkad av hållbart järn och i en vacker mässingsfärg, blir spegeln inte bara en funktionell inredningsdetalj utan även en estetisk prydnad för ditt rum. Med måtten W 25 cm x H 35 cm blir den en perfekt storlek för att komplettera olika rum och skapa en unik atmosfär.

Lägg till denna spegel i ditt hem för att skapa en stämningsfull och vintageinspirerad atmosfär som för tankarna till svunna tider.

Den här produkten är tillverkad av skickliga hantverkare i Indien enligt WFTOs 10 kriterier för rättvis handel. Företaget hjälper till att lyfta ekonomiskt utsatta grupper ur fattigdom och skapa nya förutsättningar för ett bättre liv för hantverkarna och deras familjer. Utöver bra löner och arbetsförhållanden driver företaget egna sociala projekt. Bland annat driver man tre skolor med totalt 260 elever i egen regi, har vattenrenings- och sanitetsprogram samt erbjuder hälsokontroller.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik