Tratt Olle Vit

Denna tratt är tillverkad i plåt och har en grå kant och handtag för enkel påfyllning, exempelvis av flaskor med hemmagjord saft. Tillverkad av järn och i en el


 


Denna tratt är tillverkad i plåt och har en grå kant och handtag för enkel påfyllning, exempelvis av flaskor med hemmagjord saft. Tillverkad av järn och i en elegant vit färg, ger den en praktisk och stilren design.


Tratten har en diameter på 10 cm och en höjd på 14 cm, vilket gör den lämplig för olika användningsområden. Observera att tratten inte tål maskindisk eller värme, vilket bör beaktas vid rengöring och hantering.


Denna produkt erbjuder både funktionalitet och estetik för bekväm användning vid påfyllning och hällning av vätskor.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik