Träskopa Mellan

Denna gammaldags mjölskopa är tillverkad av FSC-märkt bokträ och är en funktionell och mångsidig skopa som passar till en mängd olika ändamål. Den kan användas


 


Denna gammaldags mjölskopa är tillverkad av FSC-märkt bokträ och är en funktionell och mångsidig skopa som passar till en mängd olika ändamål. Den kan användas till allt från mjöl, socker, löste, kryddor till olika sorters djurfoder.


Skopan är tillverkad av bokträ i en naturlig färg och har en längd på 10,5 cm. För att säkerställa lång hållbarhet rekommenderas handdisk, och det är även fördelaktigt att olja in träet med jämna mellanrum.


Denna mjölskopa kombinerar charmig estetik med praktisk användning och är ett användbart verktyg i köket. Dess FSC-märkning och hållbara material gör den till ett miljövänligt val för den medvetna konsumenten.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik