Träskopa Liten

Denna gammaldags skopa är tillverkad av FSC-märkt bokträ och erbjuder en funktionell och mångsidig användning. Den kan användas som kaffesked, till olika typer


Produkten är tyvärr slut i lager, men vi hoppas att den kommer tillbaka snart :( 

 


Denna gammaldags skopa är tillverkad av FSC-märkt bokträ och erbjuder en funktionell och mångsidig användning. Den kan användas som kaffesked, till olika typer av kryddor och skafferivaror samt exempelvis till badsalt i badrummet.


Skopan är tillverkad av bokträ i en naturlig färg och har en längd på 9 cm. För att säkerställa lång hållbarhet rekommenderas handdisk, och det är även fördelaktigt att olja in träet med jämna mellanrum.


Denna skopa kombinerar charmig estetik med praktisk användning och passar perfekt för både köket och badrummet. Dess hållbara och miljövänliga konstruktion gör den till ett funktionellt tillskott i hemmet.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik