Träsked Liten

Denna lilla sked är tillverkad av FSC-märkt bokträ och är perfekt för olika ändamål i köket. Den fungerar utmärkt som avsmakningssked när maten ska provsmakas,


 


Denna lilla sked är tillverkad av FSC-märkt bokträ och är perfekt för olika ändamål i köket. Den fungerar utmärkt som avsmakningssked när maten ska provsmakas, till servering av tapas som ofta dukas i små skålar eller som marmeladsked.


Skeden är tillverkad av körsbärsträ i en naturlig färg och har en längd på 13,5 cm. För att säkerställa lång hållbarhet rekommenderas handdisk, och det är även fördelaktigt att olja in träet med jämna mellanrum.


Denna sked kombinerar funktion med enkel elegans och är ett användbart verktyg i köket. Dess FSC-märkning och hållbara material gör den till ett miljövänligt val för den medvetna konsumenten.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik