Sockerströare

Tillsätt en touch av klassisk elegans till ditt kök med denna sockerströare av glas, komplett med ett stilfullt lock i metall. Tillverkad av högkvalitativa mate


 


Tillsätt en touch av klassisk elegans till ditt kök med denna sockerströare av glas, komplett med ett stilfullt lock i metall. Tillverkad av högkvalitativa material som glas och metall ger den inte bara en tidlös estetik utan också mångsidig användbarhet för strösocker eller andra kryddor.


Måtten på denna klassiska sockerströare är Ø 6 x H 8 cm, vilket gör den till en praktisk och smidig köksaccessoar. Den transparenta färgen i glaset låter dig enkelt se innehållet samtidigt som det silverfärgade locket ger en touch av elegans.


Denna sockerströare är inte bara funktionell utan också en dekorativ detalj i köket. Oavsett om det är för att strö socker i kaffet eller för att krydda dina favoriträtter, kommer denna sockerströare att vara ett stilfullt och praktiskt tillskott till ditt kök.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik