Skärbräda med Läderband Stor

Skapa en stilfull och funktionell atmosfär i köket med denna enkla och stilrena skärbräda, tillverkad av FSC-märkt bokträ. Utformad med ett praktiskt handtag oc


 


Skapa en stilfull och funktionell atmosfär i köket med denna enkla och stilrena skärbräda, tillverkad av FSC-märkt bokträ. Utformad med ett praktiskt handtag och ett hål för enkel upphängning, fungerar den perfekt som skärbräda, ostbricka eller som en snygg inredningsdetalj i köket.


Måtten på denna skärbräda är W 16 x L 47 x 1,5 cm, vilket ger gott om yta för att hantera olika uppgifter i köket. Den naturliga färgen ger en tidlös och mångsidig estetik som passar in i olika köksinredningar.


Tillverkad med hänsyn till miljön och av högkvalitativa material, inklusive läderdetaljer, rekommenderas handdisk för att bevara skärbrädans naturliga skönhet och livslängd. Ge ditt kök en touch av enkel elegans och funktionalitet med denna vackra skärbräda.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik