Skärbräda med Läderband Mellan

Skapa en minimalistisk och funktionell atmosfär i köket med denna enkla och stilrena skärbräda, tillverkad av FSC-märkt bokträ. Den är utformad med ett praktisk


 


Skapa en minimalistisk och funktionell atmosfär i köket med denna enkla och stilrena skärbräda, tillverkad av FSC-märkt bokträ. Den är utformad med ett praktiskt handtag och ett hål för enkel upphängning, vilket gör den inte bara användbar som skärbräda utan även som en elegant ostbricka eller som en dekorativ inredningsdetalj.


Måtten på denna skärbräda är W 17 x L 39 x 1,5 cm, vilket ger tillräckligt med yta för att hantera olika uppgifter i köket. Den naturliga färgen ger en tidlös och mångsidig estetik som passar in i olika köksinredningar.


Tillverkad med omtanke om miljön och av högkvalitativa material, inklusive läderdetaljer, rekommenderas handdisk för att bevara skärbrädans naturliga skönhet och livslängd. Skapa en stilfull och funktionell köksmiljö med denna eleganta och praktiska skärbräda.Recensera produkt

Relaterade produkter

Onlinedesign

Onlinedesign specialiserar sig med en touch av det nostalgiska och charmiga. Vi erbjuder ett brett utbud av möbler och dekorationer i lantlig stil, där varje detalj andas tidlös elegans. Utforska vårt sortiment för att skapa ett hem med unik karaktär och en känsla av välbefiniserar sig på förtrollande inrednande.

Läs mer
Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Onlinedesign Powered by Quickbutik